Achterhoek Wandelvierdaagse 2018

15 maart 2018 Anne-Marie Remmelink Geen categorie

Ook dit jaar wordt de Achterhoek Wandelvierdaagse gehouden. Dit jaar vindt deze plaats van woensdag 9 t/m zaterdag 12 mei. Op zaterdag 12 mei zullen de wandelaars van de 40 km weer een pleisterplaats bij onze camping vinden. Onze camping ligt op zo’n 10 km van het start- en eindpunt in Doetinchem. Na het wandelen heerlijk douchen in onze ruime, schone douches met thermostaatkranen en daarna bijkomen in een rustige, prachtig groene omgeving? Reserveer nu nog een plekje op Boerencamping Remmelink. De Achterhoek Wandelvierdaagse wordt traditioneel in het Hemelvaartweekend gehouden, dus om verzekerd te zijn van een plekje op onze camping, is het raadzaam om niet te lang te wachten met reserveren.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are currently closed.


Powered by WordPress and HQ Premium Themes.

Back To Top

";