In de omgeving van Boerencamping Remmelink
Vind u ook leuke en mooie plaatsen voor een rond wandeling of om te shoppen.

Even zelf geen eten koken?
Ook in de plaatsen rond de boerencamping vind u diversen restaurants.

Hanzestad Doesburg

Doesburg ligt 5,4 Km vanaf boerencamping Remmelink

De historische rijkdom van Hanzestad Doesburg aan de IJssel is af te lezen van de prachtige gevels en het ongeschonden middeleeuwse stratenpatroon. Het gevarieerde aanbod van diverse musea en galerieën prikkelt alle zintuigen.

Ontdek al dwalende door de kronkelende steegjes welke bijzondere winkeltjes daar verborgen zijn en hoe goed de Doesburgse mosterdsoep smaakt.

Hanzestad Zutphen

Zutphen ligt 15,3 Km vanaf boerencamping Remmelink
Zutphen, aan de Berkel en de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland. De stad kent een rijke geschiedenis, waarvan je vele sporen in het centrum kunt vinden. Kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen en koopmanshuizen zijn nog steeds te bewonderen.

Bronkhorst

Bronkhorst ligt 9,2 Km vanaf boerencamping Remmelink
Bronkhorst is het een dorp of is het een stadje? Officieel is Bronkhorst het kleinste stadje van Nederland want het heeft stadsrechten maar wat betreft grote en uitstraling is dit Gelderse plaatsje met maar een handjevol huizen echt een dorp.

Doetinchem

Doetinchem ligt 11 Km vanaf boerencamping Remmelink
Doetinchem kent een rijke historie, maar veel oude gebouwen zijn in 1945 door bombardementen verloren gegaan. Toch heeft Doetinchem zich ontwikkeld tot een gezellige winkelstad met veel heerlijke terrasjes bioscopen, culturele centra en een theater.