Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Marjo van Ballegooijen Marjo van Ballegooijen heeft geschreven op augustus 1, 2020 om 9:51 am:
Leuke gemoedelijke camping. We hadden een hele mooie plaats tussen de pruimen bomen. Vriendelijke ontvangst. Mooie fietsomgeving. Zeker een camping om terug te komen.
Wim en Brigitte Klootwijk Wim en Brigitte Klootwijk uit Elsloo heeft geschreven op juli 17, 2020 om 10:35 am:
Wij hebben 15 dagen op de camping Remmelink gestaan en wilden eigenlijk nog wat langer blijven, maar door een belangrijke afspraak kon dat niet. Mede door de gastvrijheid van Henk (eigenaar) voel je je lekker en op je gemak. Hij komt soms even langs om te vragen of alles naar wens gaat en het is dan leuk om even een praatje te maken. Op een dag kwam hij weer even langs met kersen uit de boomgaard. De camping ligt direct aan het fietsknooppunt netwerk met prachtige routes, bijvoorbeeld naar de Hanzesteden Doesburg en Zutphen langs de IJssel. De landelijke omgeving met weidse uitzichten vanaf je campeerplek is een plaatje. Er is Wifi over de gehele camping van uitzonderlijke kwaliteit. Een aanrader deze camping!
Ruud van Dijk Ruud van Dijk heeft geschreven op juli 16, 2020 om 9:49 am:
Hele vriendelijke eigenaar en ontspannen sfeer. Zijn kinderen zijn ook behulpzaam. Zelf heerlijke kersen mogen plukken. Mooie en beschutte plekken. Leuke excursie naar wijnproefavond bij de buren op hun wijnlandgoed. Mooie fiets- en wandelroutes. Een plek om naar terug te gaan.
Raymon van Apeldoorn Raymon van Apeldoorn heeft geschreven op juni 22, 2020 om 10:37 am:
Wij hebben er het afgelopen weekend een paar daagjes gestaan. Heerlijk plek met keuze uit diverse veldjes. Vriendelijk ontvangst duidelijke uitleg over diverse zaken ivm corona. Ook wat tips voor fietsroutes en wandel routes. Een mooie uitval basis voor de mooie omgeving. wij gaan hier zeker nog terug komen. Gr. Anita & Raymon